tiistai 2. syyskuuta 2014

Äkkilähtönä Jennan treeneihin, valssia-valssia-valssia!

Tänään päästiin äkkilähtönä Jenna Caloanderin oppiin. Jennan treenit menee seuran sivuilla hetkessä, joten satuin napsauttamaan Facebookin auki oikealla hetkellä. Flunssa unohtui kummasti. :)

Sain ratapiirroksen etukäteen ja voin tunnustaa että olin omassa päässäni suunnitellut ohjauskuviot varsinkin esteille 8-11 jotenkin aivan muutoin kuin valsseilla. Olin ajatellut yhdisteleväni sinne vähän valssia ja takaaleikkausta, mutta käsky kävi; valssia valssin perään.
Heti ensimmäisenä ongelmaksi muodostui kakkoselta kääntyminen, sillä Tinka ampui kakkos esteelle sellaista kyytiä että haki seiska hypylle. Tämä saatiin kuntoon vastakäännöksellä. Myös 4 hyppy meinasi ensimmäisellä kerralla valahtaa liian pitkäksi, mutta treenillä saatiin sekin ongelma korjaantumaan.
7-8 & 8-9 valssit meni vielä loistavasti, kun sain 6 esteen takaakierrolta kivasti etumatkaa. 10 este meinasi kuitenkin olla hukassa jokaisella kerralla. Siitäkin huolimatta saatiin valssit suoritettua jokaisella yrittämällä, hyvä me. Valssit ei nimittäin ole maidän vahvuuksia, mutta pysyy meidän piiiiitkällä treenattavaa-listalla. A:n kontakteihin olen radan osana äärettömän tyytyväinen, Tinka tuli alas hiipimättä ja pysähtyi loistavasti. Keppien jälkeinen putki kuitenkin osottautui liian vaikeaksi. Putken pää oli ehkä jopa lähempänä kuin piirroksessa, joten Tinkan pää ei kestänyt suorittaa keppejä loppuun saakka, putki veti liikaa (viimeinen keppiväli jäi suorittamatta). Saatiin tuo kohta onnistumaan ainoastaan keppien "helpolta" puolen. 16 jälkeen siis nakkasin koiran kepeille, takaaleikkasin ja juoksin koiran edelle päällejuoksuun. 

Kaiken kaikkiaan oli taas ihan super treenit, saatiin paljon hyviä vinkkejä ja mietittävää omaan tekemiseen. Harmi kun tämän päivän valsseja ei tullut videolle, olis ollut kiva katsoa miltä oma tekeminen näyttää ja kuin paljon koiran kaarroksissa on vielä parannettavaa.

Tässä vielä fiiliksiä eiliseltä iltalenkiltä, käytiin Talmassa ulkoilemassa Sinin, Lilin ja Ässän kanssa, olihan lystiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti